keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Evankeliointiviikonloppu Kohtlajärvellä 28.-30.3.08



Kohtlajärven Jumalan Sana - seurakunta järjesti evakeliointikokoussarjan ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä. Jokaiseen talouteen kaupungissa postitettiin ennen kokoussarjaa kutsulehtinen. Lehisessä kerrottiin evankeliumin ydinsanoma sekä eri paikallisten henkilöiden kertomuksia heidän uskoontulostaan tai parantumisestaan. Näin saatiin evankeliumi jaettua kaupungin jokaiseen kotiin.


Ensimmäisenä iltana paikalle tuli n 50 henkeä joista kaksi miestä sai vastaanottaa Jeesuksen pelastajakseen. Toinen heistä oli mukana joka kokouksessa tämän jälkeen ja kiitti silmät kyynelissä joka ilta Jumalaa siitä mitä oli saanut vastaanottaa.


ouksia mutta jo nyt muutama ulkopuolinen nainen oli tullut tilaisuuteen mukaan. 


Illan kokouksessa lauantaina useat ihmiset tulivat todistamaan siitä mitä Jeesus edellisenä iltana oli heille tehnyt. Eräs nuori nainen kertoi kuinka hänen korvansa oli parantunut. Hänellä ei ollut varaa mennä korvalääkäriin ja hän oli odottanut Herran parantavan hänet! Toinen nainen kertoi kumeen lähteneen hänestä illalla. Rohkaisimme ihmisiä kertomaan Jumalan teoista ja tuomaan uskomattomia ystäviään kokouksiin mukaan.


-illan tilaisuuteen tuli yli 70 henkeä paikalle ja nyt mukana oli useita pelastumattomia. Jälleen kaksi miestä halusi antaa elämänsä Jeesukselle. Toinen heistä,  hyvin huonokuntoisen oloinen nuori mies täyttyi myös Pyhällä Hengellä alkaen puhua uusilla kielillä lopukokouksen aikana. Jälleen joku todisti myös parantumisestaan kokouksessa.


Seurakunnan pastori syttyi viikonloppuna evankelioinnin tärkeydelle. Jo ensimmäisessä kokouksessa hän sanoi Herran uudistaneen hänet ja viimeisenä iltana hän piti voimakkaan puheen kokouksen loputtua seurakunnalle siitä kuinka heidän on lähdettävä itse yhä enemmän evankelioimaan. Tämä oli parhaita hedelmiä mitä saimme nähdä, seurakunta syttyy itse sanoman viemiseen. 


Sunnuntaipäivänä kävimme myös Sillamäellä pitämässä päiväkokouksen seurakunnalle. Kokouksessa rohkaisimme ihmisiä toukokuussa heidän kaupungisaan järjestettävää kokoussarjaa varten ja rukoilimme seurakuntalaisten puolesta. Sampsa Simpanen palveli kokouksessa julistaen Jumalan Sanaa.