maanantai 16. kesäkuuta 2008

Evankeliumiviikonloppu Sillamäellä 23.-25.5.08



Sillamäen kaupungissa, Itä-Virossa, järjestimme yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa evankeliumin viikonlopun. Kaupungissa jaettiin joka kotiin evankeliumia täynnä oleva kutsulehti, joka toi todistuksen Jeesuksen työstä ja voimasta jokaisen ulottuville.

Kokouksiin, jotka olivat paikallisen koulun juhlasalissa, tuli mukaan 40-50 ihmistä. Eräs nainen halus

i antaa elämänsä Jeesukselle jo ensimmäisenä iltana. Seuraavana iltana toinen nainen halusi pelastua kokouksessa. Rukoilimme myös useiden puolesta jotka halusivat parantua. 


Sunnuntai-iltana kokouksessa eräs mies todisti kuinka hänen kipeä rintansa hetkessä parani (bronkiitti) kun rukoiltiin. Eräs nainen kertoi edellisenä iltana parantuneensa kivulloisesta niveltulehduksesta. Hän ei ollut kyennyt nukkumaan kunnolla

 lähes kahteen kuukauteen kipujen takia. Nyt oli ollut täysin kivuton yö. Samalla hän halusi kertoa kuinka Jumala oli 1,5 vuotta sitten parantanut hänen vatsansa joka oli ollut täysin “hajalla” runsaiden lääkkeiden syönnin takia. Kokouksessa olin rukoillut hänen puolestaan hän oli parantunut. Kiitos Jeesukselle kaikista hänen teoistaan! 

Viimeisenä iltana kutsuin myös esille kaikki jotka selvästi tuntevat halua viedä evankeliumia eteenpäin. Toistakymmentä vastasi tähän kutsuun ja rukoilimme erikseen heidän puolestaan.  

Matkalla oli mukana myös sisareni Riitta ja Eija Riikola. He kukin palvelivat myös kokouksissa joko todistaen tai julistaen, sekä musiikissa ja rukouspalvelussa.